Skip to main content

Felvételi folyamatunk és Gyakran ismételt kérdések

A legkitűnőbb embereket alkalmazzuk és toborozzuk világszerte, erre épül felvételi folyamatunk, ami biztosítja, hogy a megfelelő munkatársak dolgozzanak nálunk; akik értik hogy kik vagyunk,  mit várunk el tőlük és hogyan tehetik jobbá fogyasztóink életét. Ez a folyamat teszi lehetővé, hogy olyan környezetbe kerüljenek leendő munkatársaink, ahol jól érzik magukat, és ahol azt a karriert kapják, amire számítottak. 

Annak érdekében, hogy a hozzánk jelentkezők egyenlő esélyekkel induljanak, mindenki számára a lehető legflexibilisebb felvételi folyamtot biztosítjuk. Egészen a jelentkezéstől az interjúkig alkalmazkodunk az esetlegesen felmerő igényekhez, és azon dolgozunk, hogy a pályázók a maximumot tudják kihozni magukból a felvételi folyamat alatt.

Felvételi folyamat Gyakran ismételt kérdések

Felvételi folyamatunk

Jelentkezés

A folyamat első lépéseként szeretnénk többet meg tudni tapasztalataidról és érdeklődési köreidről a vállalatunknál való esetleges foglalkoztatás céljából.

Felmérés

Miután elküldted jelentkezésedet egy online felmérésben kell résztvenned. Ezekkel az információkkal értékeljük, hogy az általad megadott képesítések és képességek, mennyiben felelnek meg azoknak a kritériumoknak, amelyek szükségesek, hogy sikeresen végezzd el azt a munkát, amelyre jelentkeztél.

Interjúk

Sikeres felmérést követően meghívunk interjúnkra. Interjúink több körösek, amelyek során többféle technikát alkalmazunk - történhet egy vagy akár 2-3 interjúztatóval egyszerre - hogy minél jobban megismerhessük és még többet megtudhassunk a képességeidről és a korábbi munkatapasztalataidról. Megpróbáljuk megérteni, hogy mennyire illesz a P&G kultúrájába, hogy ezzel is hozzájárulhassunk sikeredhez. Az interjúk során betekintést nyersz a P&G mindennapjaiba, a munkakör sajátosságaiba és felteheted kérdéseidet.

Ajánlat

Gratulálunk! Sikeresen teljesítetted a kiválasztási folyamatunkat. Örülünk, hogy üdvözölhetünk a P&G-nél, ahol tehetséges kollégáinkkal egy csapatként mindennap az új és izgalmas kihívásokkal nézhettek szembe.

vissza az oldal elejére

Gyakran ismételt kérdések

Milyen műszakrendben dolgozunk?

Alapvetően 8 és fél órás munkarendben dolgozunk, ami azt jelenti hogy a fél órás étkezési szünetet kötelező mindenkinek ledolgozni.
Különböző osztályokon az alábbi műszakrendopciók váltakoznak az év folyamán, szezonalitástől függően: (Nem áll módunkban biztosítani csak állandó délelőtt vagy állandó két műszakos műszakrendet)
A műszakok a következőképpen alakulnak az év folyamán:
- 2 műszakos munkarend: délelőtt, délután (Hétfőtől Péntekig) + szombat délelőtti túlóra(opcionális, termelési igénytől függően)
- 3 műszakos munkarend: délelőtt, délután, éjszaka (Hétfőtől Péntekig) + szombat délelőtti túlóra(opcionális, termelési igénytől függően)
- Folyamatos műszakrend (12 órás munkarend)

Munkaruhát és munkavédelmi eszközöket biztosít a cég?

A cég az első naptól biztosít mindent, a biztonságos munkavégzéshez szükséges eszközt és ruházatot, ami magába foglalja az alábbiakat:
-munkavédelmi cipő
-munkavédelmi nadrág
-céges poló
-pulóver, kabát (téli időszakra)
-karvédő, maszk, munkavédelmi védőszemüveg, kesztyű
- alapvető mechanikai eszközök

Hogyan kell elképzelni a gyártóegységet, munkakörnyezetet?

Mivel orvosi segédeszköznek minősített termékeket gyártunk, ez megköveteli a maximális higiéniát, azaz a tiszta és rendezett gyári környezetet. Nem szükséges kötelező jelleggel a gyártási/termelési területeken hallásvédelmi eszközöket viselni, az alacsony zajszint miatt. Szakáll- és alkarvédő illetve hajháló viselete kötelező a törvényi előírásoknak megfelelően.

Hogyan támogatja a bejárást a cég?

A munkábajárás költségéből saját gépkocsi használata esetén 27 Ft/km-t térítünk. Ha tömegközlekedést veszel igénybe, térítjük a MÁV és VOLÁN bérlet vagy jegy árának a vonatkozó kormányrendeletben meghatározott százalékát (jelenleg 86%).Cégünk ezenkívül ingyenes dolgozói buszjáratokat biztosít. A településekről ill. a hozzájuk tartozó menetrendekről az alábbi linken tájékozódhat: link Michal to help

Miből áll a felvételi folyamatunk? Miként kell elképzelni? Mennyi időt vesz igénybe?

A felvételi folyamatunk a jelölt elérhetőségétől függően max. két hetet vesz igénybe.
1. lépés: Fényképes önéletrajz elküldése az alábbi e-mail címre: csatlakozz.im@pg.com
2. lépés: A HR-es kolléga felkeresi további egyeztetés céljából (telefonon, e-mailen)
3. lépés: Két felvételi teszt (problémamegoldó teszt, sikertényezőket felmérő teszt)
4. lépés: Kétkörös személyes interjú
5. lépés: Sikeres felvételi esetén előzetes ajánlat átadása

Mik az elvárások? Milyen végzettséggel, tapasztalattal tud jelentkezni? Milyen típusú munkára kell számítani?

Elvárásaink:
- Min. betöltött 18. életév
- Határozott, rugalmas, eredményorientált személyiség
- Jó kommunikációs és szervezési készségek
- Gépgyártástechnológiai technikus, szervízes, autószerelő, minőségellenőr, ipari gépész, géplakatos, lakatos, mechanikus karbantartó, gépszerelő, autószerelő, CNC szakirányú végzettség és/vagy termelésben szerzett tapasztalat

Hogyan kell a munkát elképzelni? Milyen feladatok várhatnak rám? Hogyan kell elképzelni a napomat?

A napi munkavégzés során az alábbi feladatok elvégzésére kell számítani:
- Gépcsoport(ok) műszaki állapotának felügyelete
- Gépek üzemeltetési paramétereinek beállítása és azok ellenőrzése
- Üzemzavarok gyors elhárítása, géphibák javításának végrehajtása
- A gépek biztonsági berendezéseinek rendszeres ellenőrzése- Részvétel a gépegységek karbantartási és tisztítási folyamataiban
- A termékváltásokhoz szükséges gépmódosítások/ beállítások elvégzése
- Hatékony műszakátadás, információcsere a gépek állapotáról- Aktív részvétel a gépcsoport üzemeltetésében, a termék minőség ellenőrzésében és dokumentálásában
- Eredményes kommunikáció és együttműködés a munkatársakkal

Van-e lehetőség szakmai továbbképzésekre, tréningekre?

Alapvetően két csoportra oszthatók a képzések/tréningek típusa:
1. Szakmai képzés megszerzése:
- szükség esetén elektronikai, mechanikai képzések biztosítása valamint targoncavezető jogosítvány éves frissétese, emelőgépkezelő tanfolyam, PLC tanfolyam stb.
- juttatásunk egyik eleme az ingyenes angol nyelvtanfolyam a kijelölt technikus kollégák számára
- 2. P&G tréningek:
- elvárás a belső képzéseken, oktatásokon való részvétel (tantermi jellegű oktatás)

Hogyan biztosítja a P&G a karriert dolgozói számára?

A cégünk alapvető politikája, hogy belülről építkezünk. Ez azt jelenti, hogy mindenkit belépési szintre veszünk fel és a magasabb szintű technikusi pozíciókat saját dolgozóink kiemelésével töltjük föl. Ez a vállalti kutlúra biztosítja a P&G dolgozói karriet már az első naptól kezdve. Kollégáinkat 3-5 évente rotáljuk a gyártást kiszolgáló különböző termelési osztályokra. Ez teszi lehetővé a folyamatos fejlődést, annak érdekében, hogy minél több aspektusból ismerjék meg a gyártási folyamatokat, és minél felelőségteljesebb döntéseket tudjanak meghozni.

Sikertelen felvételi esetén, van-e lehetőség a későbbiekben új álláspályázati szándékot benyújtani?

Igen. Sikertelen jelentkezést követően egy naptári év (12 hónap) letelte után van lehetőség a cég vállalatpolitikája alapján új álláspályázati szándékot beadni a jelentkezőnek. Ekkor az álláspályázó a jelentkezés elbírálása során teljesen új felvételi folyamatot kezd meg. (Azaz újra az első lépéstől kell teljesíteni a felvételi folyamatot)

30 napos vagy többnapos felmondási idő esetén, mikor célszerű az álláspályázati szándékot beadni?

A felvételi folyamatunk a jelölt elérhetőségétől függően max. két hetet vesz igénybe. Minden hónapban lehetőséget biztosítunk a belépésre, fix belépési időpontban. A jelöltnek lehetősége van arra - ha a kijelölt következő időpont nem megfelelő számára - hogy egy későbbi időpontban (1-2 hónap eltéréssel) csatlakozzon.

vissza az oldal elejére