Skip to main content

Kultúránk

Munkánk során arra törekszünk, hogy napról napra jobbak legyünk!

A P&G által képviselt munkakultúrában a dolgozóink egy rendkívüli csapatot formálnak, amely nem csak sikeresen, produktívan, költséghatékonyan tudja üzemeltetni a gyárat és elindítani az új üzletágak termékeinek gyártását, hanem egy nagyszerű, hatékony közösséget hoz létre a folyamatos fejlődés érdekében. Olyan munkahelyet teremtünk, ahol az emberek szeretnek dolgozni, büszkék a munkájukra, a munkahelyükre, szeretnek a kihívásokkal megbirkózni. Dinamikusan fejlődő munkakörnyezetben, együttműködő és céltudatos csapatként dolgozunk annak érdekében, hogy kiváló minőségű termékeinkkel jobbá tegyük fogyasztóink életét.

Dolgozóink Munkakörnyezet

Dolgozóink

Hiszünk abban, hogy megtalálhatóak azok az apró dolgok, amelyekkel az élet valóbán jobbá tehető - most és a jövő generációi számára is.

Karrierlehetőségek

vissza az oldal elejére

Munkakörnyezet

Dinamikusan fejlődő munkakörnyezetben, együttműködő és céltudatos csapatként dolgozunk annak érdekében, hogy kiváló minőségű termékeinkkel jobbá tegyük fogyasztóink életét. A kedvező gazdasági környezetben megteremtjük a bővülés lehetőségét, így egy sikeres, stabil, biztos munkahelyet találhatnak otthonukhoz közel. A jelentős befektetéseknek köszönhetően csúcstechnológiájú gyártóegységeket és egy modern munkahelyet hoztunk létre.

Közösségünk

A P&G karrier és munkáltatói programja számos lehetőséget biztosít munkavállalóinak. A vállalat elkötelezett amellett, hogy nyitott, befogadó és támogató kultúrát építsen, ahol a nagyszerű munkát elismerik és jutalmazzák. Tudjuk, hogy a munkavállalási döntés egy faktora a munka maga, emellett fontos, hogy milyen vezetővel, milyen kollégákkal és milyen légkörben zajlik a munkavégzés. Célkultúránk éppen ezért minden befolyásoló tényezőt számba véve teremti meg az ideális munkakörnyezetet, melyet jelenlegi munkavállalóink elkötelezettsége is mutat, hiszen számos kollégánk a magyar cég megalapítása óta velünk dolgozik (28 éve!). Mindemellett folyamatosan fejlesztjük a rendszert, hogy minden igénynek megfeleljünk.

Sokszínűség és Elfogadás

Elkötelezettek vagyunk az olyan kultúra kialakítása iránt, ahol mindenki egyenlőnek tekinti a másikat és teljesen kibontakoztathatja magát. Mindez persze úgy tud hatékonyan működni, ha a cégkultúra elég ösztönző és támogató.A sokszínűség és befogadás elve a mindennapok gyakorlatában is megmutatkozik és esélyegyenlőséget biztosít minden munkavállalónak, a hölgyeknek is, akik számára bármely munkakör betölthető a P&G-n belül.

Szabadidős Programok

Az összetartó csapatok elkötelezettsége, kimagasló teljesítménye a munka és szabadidős programok közti egyensúly eredménye. A gyöngyösi gyár dolgozói aktív résztvevői számos programnak, mint a horgászklub, sportklub, negyedéves családi kirándulások, kreatív újság, egészséges életmódra nevelés és rendszeres egészség szűrő programok.

Társadalmi felelősségvállalás

A P&G cég filozófiájának fontos része a társadalmi felelősségvállalás. Nagy hangsúlyt fektetünk a helyi közösségek életében való részvételre, hogy együtt éljünk és dolgozzunk, folyamatosan támogatjuk a jótékonysági programokat. A gyöngyösi gyárban is arra törekszünk, hogy folyamatosan növeljük jelenlétünket a helyi közösség életében. A telephely megalapítása óta támogatja a helyi Vöröskereszt rendezvényeit, általános iskolákban a dolgozókból álló önkéntes csoportok interaktív szájápolási oktatást tartanak, valamint rendszeresen gyümölcsnappal lepik meg az óvodásokat. A gyártási folyamataink megtervezése során is elsődleges célunk a környezeti fenntarthatóság, ezért a gyártás teljes ciklusa alatt a minőség mellett szem előtt tartjuk a hulladékok teljes újrahasznosítását is.

vissza az oldal elejére