Skip to main content

Bemutatkozunk

Több, mint munkahely

A P&G számára mindig a munkatársai és piacvezető márkái jelentették a siker titkát. A legkiválóbb embereket alkalmazzuk és toborozzuk világszerte. Dinamikusan fejlődő munkakörnyezetbe keresünk céltudatos, együttműködő és csapatban jól dolgozó kollégákat.

Kezd nálunk a karriered Csatlakozz gyártási csapatunkhoz Márkáink és termékeink Gyöngyösi gyárunk

Telephely: 3200 Gyöngyös, Jedlik Ányos utca 2-4. (Ipari park) Aktuális buszmenetrendünkért ide kattints

Kezdd nálunk a karriered! 

Kezdd a karriered nálunk! Szervezetünket belülről építjük, dolgozóinkat kizárólag a teljesítményértékelés figyelembevételével léptetjük elő és jutalmazzuk. Mindenki számára hosszútávú karriert biztosítunk; a folyamatos szakmai képzési lehetőségek, inspiráló munkakörnyezet és az iparág legkorszerűbb technológiája által. Már az első naptól kezdve fejlesztheted technikai tudásod, problémamegoldó képességed, vezetői és együttműködési készséged.

Miért a Procter&Gamble-t válaszd?

Fejlődni szeretnél? Előre lépési lehetőséget keresel? Karrierre vágysz? Nálunk a helyed!
A P&G Gyöngyös gyárában a dolgozók jelentik az értéket. Cégünk vállalatpolitikája szerint belülről építkezünk, és az első naptól biztosítjuk a karrier lehetőségét saját dolgozóink számára. Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy céltudatos csapatként együtt növekedjünk és fejlődjünk!

Képzési és fejlődési lehetőségeink   |  Karrier út

Piacvezető márkáink, melyekben mindig megbízhatsz

P&G által gyártott világ piacvezető márkái közül az Oral -B elektromos fogkefe fröccsöntése, összeszerelése és csomagolása, valamint Braun elektromos borotvák csomagolása zajlik gyárunkban. Bővüléseink illetve infrastrukturális átszervezéseink során többek között Németországból, Amerikából és Kínából érkeztek a legújabb technológiával felszerelt gyártósorok, mely megköveteli hogy dolgozóink nemzetközi szintű kapcsolat keretein belül folyamatosan fejlesszék tudásukat.

Márkáink és termékeink  |  Gyöngyösi gyárunkról

Kultúránk

A régió leggyorsabban fejlődő P&G gyára, ahol a legmodernebb technológiával felszerelt géppark gyártja és csomagolja a legutolsó fejlesztésű Oral -B elektromos fogkeféket és Braun villanyborotvákat, epillátorokat.
Munkánk célja, hogy kiváló minőségű termékeinkkel egyszerűbbé és jobbá tegyük fogyasztóink életét. Mindezt úgy, hogy a hangsúly dolgozóink biztonságán van a gyártási folyamatok során.

Dolgozóink  |  Munkakörnyezet

Juttatásaink

Elhivattotak vagyunk azért, hogy dolgozóink egészségéért mindent megtegyünk. Gyáregységünk területén található ingyenesen használható konditerem és focipálya. Saját sportcsapatunk, a P&G MátraMan Klub, mely tagjai számára támogatjuk a sporteseményeken való részvételt és felkészülést edzővel. Továbbá biztosítunk sportegyesületen belül horgászklub és uszodai tagságot. Cégünk minden dolgozójára baleset- és életbiztosítást kötünk. Időszakosan gyümölcsnapokkal, évszakhöz kötődő vitaminokkal és ingyenes egészségügyi szűrésekkel valamint influenza elleni védőoltással járulunk hozzá dolgozóink egészségének megőrzéséhez.

Versenyképes kompenzációs és juttatási csomagunk  |  Gyárunk területén adott egyébb lehetőségek

Díjak és Elismerések

  • A gyöngyösi beruházást, indulasákor a Nemzeti Külgazdasági Hivatal “Az év legnagyobb volumenű zöldmezős beruházása – 2012” elismeréssel díjazta.


vissza az elejére

Csatlakozz gyártási csapatunkhoz!

A P&G dolgozói felelősséggel tartoznak a vásárlóik iránt, annak érdekében, hogy minden egyes eladott terméknél a lehető legmagasabb minőséget biztosítsák. Munkatársainktól az üzleti igények megkövetelik a folyamatos termelési kapacitás biztosítását és a rugalmasságot.

"A munkámban azt szeretem a legjobban, hogy mindig kikérik a szakmai véleményemet és számítanak rám a fontosabb döntések meghozatalában. 2 év uánt tagja lettem az új projektek bevezetésén dolgozó csapatnak és már műszakvezetőként néztem szembe az új kihívásokkal."

ATTILA

Jelentkezz hozzánk, ha

- Min. betöltött 18. életév
- Gépgyártástechnológiai technikus, szervízes, autószerelő, minőségellenőr, ipari gépész, géplakatos, lakatos, mechanikus karbantartó, gépszerelő, elektrotechnikus, raktáros, autószerelő, CNC szakirányú végzettség és/vagy termelésben szerzett tapasztalat
Az év folyamán váltakozó munkarendben dolgozunk: 2 műszakos munkarend (8,5 órás munkarend: délelőtt, délután - fél órás étkezési szünet ledolgozandó), 3 műszakos munkarend (8,5 órás munkarend: délelőtt, délután, éjszaka - fél órás étkezési szünet ledolgozandó), illetve folyamatos műszakrend (12 órás munkarend)

Karrierlehetőségek

Vissza az oldal elejére

Márkáink és Termékeink 

A P&G-nél célunk, hogy termékeink által emberek millióinak életére legyünk pozítiv hatással. Termékeinket világszerte 5 milliárd ember használja. Hiszünk abban, hogy az innovatív, legmegbízhatóbb márkáinkból álló termékportfóliónkban megtalálhatóak azok az apró dolgok, amelyekkel az élet valóban jobbá tehető – most és a jövő generációi számára is.

Oral-B

Mivelt az Oral-B az első olyan elektromos fogkefe márka, amelynek hatékonyságát és biztonságosságát az Amerikai Fogorvosok Egyesülete elismerte, az utóbbi évtizedekben potenciálisan növekedett a kereslett írántuk. Gyöngyösi gyárunkban 2013-ban indult az Oral-B elektromos fogkefék fröccsöntése, összeszerelése és csomagolása. Egyre több gyártósor érkezik a világ különböző pontjából, a gyárunkban megtalálható automata és félautomata sorok termékportfóliója egyre szélesebb, a szájzuhanytól egészen a mesterséges intelligenciával ellátott fogkefék is megtalálhatóak nálunk.

BRAUN

A Braun csomagoló sorainknak és üzemeltetőinek az igen komplex és gyors ellátási láncunk kihívásainak kell megfelelniük, hiszen világ összes legyártott Bruan borotváját gyárunkban csomaguljuk és szállítjuk ki a világ minden pontjára. Munkánkkal mindig arra törekszünk, hogy a polcokra kerülő Braun termékek mindig betartsák a márkába vetett minőség és teljesítmény igéretét az egész világon. A Braun márka 100 éves lett 2021-ben, aminek örökségén dolgozni egyben megtisztelő és motiváló.

vissza az oldal elejére

Gyöngyösi gyárunkról

A P&G-nél az innováció nem csak azt jelenti hogy a legjobb termékeket állítjuk elő, azt jelenti jobbá teszük az emberek életét, a hétköznapokat, a világot.

Együtt növekszünk!

A P&G Gyöngyös Gyár egyre nagyobbá válik az Európai Termékellátó Hálózatban. A versenyképesség és a technikai képességek fejlesztése kiemelkedően fontos számunkra, mivel mi leszünk az Oral-B fogkefék és a Braun Csomagolás termékfejlesztési központja.Továbbá idén áprilisban megkezdtük a teljes egészében újrahasznosítható csomagolásra való átállást a termékeinknél. Bár hosszú és nagy beruházásról van szó, meggyőződésünk, hogy helyesen cselekszünk a bolygónk érdekében.

Nálunk a biztonság az első!

"Vigyázz rám, hogy vigyázhassak rád! Semmi olyat nem teszünk, ami sérüléshez vezethet!"
Azért, hogy mindannyian biztonságban legyünk úgy kell figyelnünk egymás munkájára, mint a családunkra. Olyan munkakultúrát alakítunk ki, ahol törődünk egymással és az építő jellegű visszajelzéseket adunk egymásnak. Így meg tudjuk előzni a baleseteket!

vissza az oldal elejére