Skip to main content

Cultura

Alatura-te unei companii careia ii pasa si bucura-te de lucrurile de care iti pasa!

P&G este determinata sa faca viata mai buna, nu doar in companie, ci in intreaga lume. Din prima zi, promitem sa facem tot ce e mai bun unii pentru altii, pentru angajatii nostri si pentru consumatorii de pretutindeni. Fiind parte din echipa P&G, vei impartasi aceasta promisiune.

Oameni Mediul de lucru

Oameni

In fiecare zi ne straduim ca fiecare angajat P&G sa se simta apreciat, inclus si sa aiba posibilitatea sa atinga cel mai inalt nivel de performanta. Castigam atunci cand fiecare isi aduce contributia unica in munca, atunci cand scoatem la suprafata ce e mai bun din fiecare, atunci cand talentul fiecarui angajat este folosit si fiecare voce auzita.

TOATA LUMEA de aici vrea ca tu sa castigi & iubesc locul asta! 

CASEY

TEHNICIAN

Mama mea a lucrat in aceasta companie timp de mai mult de 37 de ani; sper, ca intr-o zi, sa pot spune acelasi lucru. TOATA LUMEA de aici vrea ca tu sa castigi & iubesc locul asta!

P&G ofera oportunitati uimitoare de dezvoltare a carierei, spre deosebire de oriunde altundeva.

LAUREN

SEF OPERATIUNI FURNIZORI

P&G ofera oportunitati uimitoare de dezvoltare a carierei, spre deosebire de oriunde altundeva. In cei 10 ani la P&G, am avut un impact direct auspra a peste 25 dintre marcile noastre si am avut ocazia sa lucrez pe diferite roluri noi si interesante in productie, aprovizionare, inginerie si cercetare si dezvoltare - toate in aceeasi companie!

Vezi Oportunitati

Inapoi sus

Mediul de lucru

Echipele noastre adopta schimbarea in fiecare zi, lucrand intr-un ritm rapid, intr-un mediu energic care promoveaza creativitatea, incurajeaza puterea de conducere, inspira loialitate si diversitate. Suntem mandri de fiecare membru al familiei P&G si respectam talentul, dedicarea si munca depusa.

Comunitatea de lucru

Fiecare fabrica este formata din persoane talentate care lucreaza impreuna pentru a forma echipe suport, facand intreaga operatiune de productie un succes. Sprijinul, comunicarea si increderea fac parte din tot ceea ce facem. Zilnic sunt realizate legaturi stranse - petrecem mult timp impreuna si intr-o atmosfera prietenoasa. De fapt, este o casa departe de casa si, pentru multi dintre noi, reprezinta o familie adevarata.

Urlati - Culture 5_v2

Diversitate si egalitate de gen

Asa cum ne straduim sa realizam produse pentru toate lumea, ne straduim sa cream si un loc de munca potrivit tuturor. Ne asiguram ca toti angajatii isi ating potentialul maxim atunci cand lucreaza cu noi si ne asiguram ca pot sa imparta cu noi ideile bune, indraznete, care au un impact pozitiv asupra produselor noastre si asupra carierelor acestora.

Premii si recunoastere - Rasplatim performanta si eforturile angajatilor nostri oferindu-le premii in bani si recunoastere publica in cadrul organizatiei.

    Inapoi sus