Skip to main content

Voordelen

Krijg de voordelen die het leven beter maken

Als deel van de P&G-familie krijg je de middelen om te zorgen voor je naasten. Vanaf dag 1 word je gewaardeerd voor je werk, wat tot uiting komt in onmiddellijke vakantietijd en ziekteverzekering, evenals een concurrerend loon dat is vergeleken met lokale productiebedrijven.

Voordelenprogramma & vergoeding Facilitaire voorzieningen  Opleiding en ontwikkeling

Voordelenprogramma & vergoeding

Voordelen zijn onder andere ziekte- en ongevallen verzekering, vakantietijd met de mogelijkheid om meer te kopen, een aandelenaankoopprogramma, ondersteuning bij korte- en langdurige arbeidsongeschiktheid en meer!

Gezondheidszorg: Ziekte- en ongevallen verzekering

Wij geven om de gezondheid en het welzijn van onze werknemers. Daarom kun je als technisch operator profiteren van een ziekte- en ongevallen verzekering.

Vakantie tijd

Hoewel werk belangrijk is, willen we ook dat onze werknemers kunnen rusten en herstellen. Daarom kan je gebruikmaken van een royaal vakantieaanbod, met de mogelijkheid om meer te kopen als dat nodig is.

Programma voor de aankoop van aandelen

Onze werknemers kunnen deelnemen aan een aandelenaankoopprogramma. Je kan een klein % van uw maandsalaris opzij zetten om bedrijfsaandelen te kopen, met een 50% match van P&G.

Steun voor arbeidsongeschiktheid op korte en lange termijn

Veiligheid is een prioriteit in onze fabrieken en dagelijkse werkzaamheden. Tegelijkertijd kunnen onze werknemers zich op hun gemak voelen in de wetenschap dat ze verzekerd zijn van ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid.

Terug naar boven

Facilitaire voorzieningen 

Als medewerker heb je toegang tot ons goed uitgeruste fitnesscentrum, een medisch team ter plaatse en kantine!

Goed uitgerust fitnesscentrum

On-Site Medisch team

Kantine

Terug naar boven

Opleiding en ontwikkeling

Bij P&G nemen we mensen aan voor een carrière en niet alleen voor een baan. Daarom is het voor ons als bedrijf van cruciaal belang dat onze werknemers over de juiste middelen beschikken om zich te ontwikkelen. Wij bieden onze mensen een verscheidenheid aan mogelijkheden om te groeien, variërend van klassikale of online trainingen, mentorschap, leren op de werkplek en meer.


Training Programma's

Elke medewerker heeft de kans om meerdere trainingen per jaar bij te wonen uit ons leercurriculum van wereldklasse. Sommige zijn van cruciaal belang voor de baan, terwijl andere je in staat stellen aanvullende competenties te verkennen of zachte vaardigheden op te bouwen.

Mentoring

Naast het leren in de klas, kunnen P&G-medewerkers ook profiteren van het leren van anderen, waaronder onze ervaren specialisten, managers en senior leiders.

On-the-job Learning

Bij het ontwikkelen van medewerkers volgen we het 70-20-10-model, waarin staat dat 70% van de informatie die je leert uit ervaring komt. Wij stellen onze mensen in staat om precies dat te doen door hen uitdagende taken te geven in een ondersteunende sfeer die jouw ontwikkeling versnelt en elke dag tot een leerervaring maakt.

Upon starting my journey with P&G, I was provided ample training opportunities and encouraged to grow and develop my skill set. 

JORDAN

Terug naar boven