Skip to main content

Selectieprocedure en FAQ

Wij zoeken het beste talent om bij P&G te komen werken en daarom is ons wervingsproces grondig en doelgericht. Het zorgt ervoor dat we de juiste mensen aannemen en dat je een volledig begrip hebt van wie we zijn, wat we doen en wat we van je verwachten. Ons proces is ontworpen om ervoor te zorgen dat we de juiste cultuur hebben voor jou en je gewenste carrièrepad.

Om ervoor te zorgen dat iedereen die bij ons team wil komen werken, gelijke kansen en mogelijkheden heeft om aan dat proces te beginnen, hebben we ervoor gezorgd dat onze aanwervingsprocedure flexibel en toegankelijk is. Van de sollicitatie tot de sollicitatiegesprekken, ons team zal zich aanpassen aan jouw behoeften en wat het beste werkt om jou te helpen ons het beste van jezelf te laten zien. Voor meer informatie , klik hier.

Selectieprocedure FAQ

Selectieprocedure

Sollicitatie (Application)

Dit is de eerste stap in het proces, en geeft je de gelegenheid om ons alles over jezelf te vertellen.

Testen (Assessments)

Zodra je je sollicitatie indient en geselecteerd bent, zal je worden uitgenodigd voor testen te doen hier on site. Deze meten vaardigheden en capaciteiten die over het algemeen niet naar voren komen in sollicitatiegesprekken en helpen jouw potentieel voor succes als P&G-werknemer te bepalen.

Interviews

We gebruiken verschillende gesprekstechnieken en -stijlen om jouw vaardigheden, ervaringsniveau en geschiktheid voor de functie te beoordelen. We kijken ook hoe je je verhoudt tot, vergelijkt met en aansluit bij onze PEAK Performance Factors. En dit is jouw kans om meer over ons te weten te komen, dus vraag maar raak.

Offer

Gefeliciteerd! Je hebt bewezen dat je veel te bieden hebt. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij P&G, waar je zult werken en groeien met zeer getalenteerde mensen, nieuwe en spannende uitdagingen zult aangaan, een verschil zult maken en P&G zult helpen te winnen op de markt.

terug naar boven

FAQ

Hoe lang duurt uw selectieprocedure?

Dit varieert van geval tot geval en is ook sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van de kandidaat. We ernaar streven ernaar de procedure binnen 1-2 weken af te ronden.

Ik wil bij P&G werken, maar ik heb een lange opzegtermijn. Zou u mij desondanks willen aannemen?

Bij P&G streven we ernaar de besten aan te nemen. Dit betekent dat als je door onze wervingsprocedure komt, we je graag een aanbod doen en individueel afstemmen wanneer je zou kunnen beginnen.

Ik solliciteerde eerder bij P&G, slaagde voor de tests, maar zakte voor de gesprekken. Kan ik opnieuw solliciteren?

Wij staan altijd open voor heroverweging van eerdere kandidaten, maar als je in een bepaalde fase van het proces bent afgewezen, vragen wij onze kandidaten 12 maanden te wachten voordat zij opnieuw in aanmerking worden genomen. Na die tijd zal elke kandidaat die zich opnieuw aanmeldt het proces van voren af aan beginnen.

Welke ontwikkelingsmogelijkheden krijg ik als technisch operator?

Wij nemen je aan op instapniveau en je gaat vooruit door steeds meer vaardigheden te tonen op het gebied van bediening, onderhoud en leiderschap. Wij bieden je ook de mogelijkheid om door te groeien.

terug naar boven