Skip to main content

Procesul de angajare

Intrebari frecvente

Cautam cele mai bune talente sa se alature P&G, astfel procesul nostru de angajare este minutios si consecvent. Ne asiguram ca recrutam cei mai buni candidati, si ca vei avea o intelegere completa a ceea ce suntem, ceea ce facem si ce asteptari avem de la tine. Procesul nostru este realizat in asa fel incat sa ne asigure ca suntem cultura potrivita pentru tine si drumul in cariera pe care vrei sa o urmezi.

Procesul de angajare Intrebari frecvente

Etapele procesului de angajare

Aplicare

Acesta este primul pas in proces si iti ofera oportunitatea sa ne spui cate ceva despre tine.

Testare

Odata ce ai aplicat pentru un rol in fabrica P&G din Urlati, vei fi redirectionat de platforma noastra pentru a sustine o scurta testare online. Testarea masoara abilitati si capabilitati generale care, de obicei, nu reies din interviuri si care ne ajuta sa ne dam seama de potentialul necesar pentru a avea o cariera de succes in P&G.
In plus, pentru fiecare candidat care sustine testul de angajare, compania noastra doneaza 1 litru de apa curata prin programul "P&G's children's save drinking water".

Interviuri

Folosim diferite tehnici si stiluri de intervievare pentru a evalua abilitatile, nivelul de experienta si potrivirea cu rolul. De asemenea, vom vedea cum te situezi in functie de Factorii de performanta (PEAK). Aceasta este si o oportunitate pentru tine sa afli mai multe despre noi.

Oferta

Felicitari! Ai dovedit ca ai multe de oferit. Te asteptam cu nerabdare la P&G unde vei lucra si vei creste alaturi de oameni talentati, vei intampina provocari noi si captivante, vei face diferenta si vei ajuta P&G sa fie cel mai bun de pe piata.

Inapoi sus

Intrebari frecvente

Cat dureaza procesul de recrutare?

Acest lucru poate varia de la caz la caz si depinde foarte mult de disponibilitatea candidatului. Fiecare candidat trebuie sa completeze testarea online, iar dupa finalizarea acesteia vom incerca sa te invitam la interviuri in maximum 30 de zile.

Am aplicat in trecut pentru un rol in P&G insa am fost respins. Pot aplica pentru un alt post?

Suntem intotdeauna bucurosi sa reconsideram candidati care au aplicat in trecut pentru posturile noastre, cu toate acestea fie ca respingerea a fost in etapa testarii online, fie in etapa interviurilor, va trebui sa astepti o perioada de 12 luni inainte de a aplica pentru o noua pozitie. Dupa aceasta perioada, vei putea relua procesul de recrutare.

Ce se intampla daca interviul meu a fost unul de succes, dar nu am fost eu persoana aleasa pentru a fi angajata?

In aceasta situatie, la momentul in care un rol similar cu cel la care ai aplicat va fi deschis vei fi contactat de echipa de recrutare si, daca vei dori, vei putea relua procesul din locul in care te aflai anterior, cu conditia sa nu fi trecut o perioada mai mare de 12 luni in acest interval.


Este necesar sa vorbesc limba engleza pentru a fi angajat, avand in vedere ca P&G este o companie multinationala?

Avand in vedere diversitatea rolurilor pe care le recrutam in fabrica noastra, va recomandam sa verificati in descrierea postului daca limba engleza este un criteriu de angajare.


Unde imi voi desfasura activitatea daca voi fi angajat?

In situatia in care vei fi angajat, locul in care iti vei desfasura activitatea este localitatea Urlati, jud. Prahova.


Daca voi fi angajat, care va fi salariul pe care il voi primi?

In P&G platim de fiecare data competitiv, insa salariile de start sunt calibrate pentru fiecare candidat in parte, in functie de experienta si capabilitatile identificate in urma interviurilor.

Ce oportunitati as putea avea dupa angajarea mea la P&G ca tehnician sau operator?

Incepand munca in P&G ca tehnician sau operator nu te va opri ca in viitor sa poti incerca si alte roluri interesante. Vei putea avansa dobandind abilitati din domeniul electric, siguranta si securitate in munca, mecanic, calitate, etc.

Inapoi sus